Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 17 квітня 2013 р.

ПАМ'ЯТАЙ!



Чотири роки тому, 17 квітня 2009 року, на Страсну п'ятницю був по-звірячому вбитий 20-річний український націоналіст Максим Чайка. З вільного міста Одесу перетворено у місце здичавілого антиукраїнського криміналу при владі, в місто, де тепер позбавляють життя за вишиту сорочку і роблять інвалідом за Державний прапор.

Максим Олександрович Чайка — активіст молодіжної організації «СіЧ», (Слава і честь), студент відділення журналістики Одеського національного університету ім. Мечникова, підло вбитий місцевими екстремістами з руху «Антифа» (об’єднання анархістів, промосковських екстремістів, та інших борців з патріотично-спортивними рухами). Одночасно навчався у військовому ліцеї і незадовго до смерті мав отримати звання офіцера. Раніше був футбольним фанатом.

Організація «СіЧ» створена Чайкою влітку 2008 року. 29 липня 2008 під її егідою в Одесі було проведено Марш на честь головнокомандувача УПА, генерал-хорунжого Романа Шухевича.

В день смерті Чайка разом з товаришами повертався додому. В районі базару «Книжка» вони були атаковані активістами «антифа», які були озброєні ножами й травматичною зброєю. Відбулася жорстока сутичка, під час якої Чайка і його товариш А. Дзебан оборонялися, стоячи на сходинках закритого магазина. Максим отримав два ножові поранення і через декілька годин помер у лікарні від втрати крові.

Місцеві борці з “фашизмом” співпрацюють з керівником партії «Родіна» кримінальним авторитетом Ігорем Марковим (Марадонна). СБУ заявляло про розслідування фінансування І.Марковим «Антифашистської дії». Ось так проросійські шовіністи, неокомуністи та бандити взаємно підтримують один-одного у боротьбі проти українського націоналізму.


http://zakarpattya.net.ua/News/109178-V-Uzhhorodi-vshanuiut-pamiat-Maksyma-Chaiky

Немає коментарів:

Дописати коментар