Загальна кількість переглядів сторінки

середу, 14 серпня 2013 р.

ЧОМУ ПОТРІБЕН КОМІТЕТ САМОЗАХИСТУ


ЧОМУ ПОТРІБЕН КОМІТЕТ САМОЗАХИСТУ
«Патріот повинен завжди бути готовим захистити свою країну від свого уряду»
Едвард Пол Еббі

Білі люди, нащадки запорожців, на своїй землі і покірні раби…
За неофіційними даними нас уже не 46, а 37млн. Десь в 2008 році дані про смертність перестали оприлюднювати (в павлоградській газеті «ТН Експрес» списки про народжуваність продовжують публікувати, а списки померлих з тих пір більше не публікують). І ми ніяк не можемо збагнути, що це ГЕНОЦИД, адже до «Пєрєстройкі» нас було 52млн!.
Ми повинні це зупинити. Нас переважна більшість і правда та право за нами.
Єдина причина свавілля влади – це відсутність опору, а опір відсутній через  відсутність єдності. «Моя хата з краю», «Мене якось мине», «Свисни куме, ти дурніший», намагання підлаштуватись під поневолювачів та інші «премудрості виживання» складають підґрунтя розквіту свавілля і поглиблюють прірву, в яку рано, чи пізно всі ми – прихильники різних ідей, впадемо, якщо не згуртуємось.
Не кожен може ризикувати життям, свободою, здоров’ям, спокоєм, особистим часом, майном та ін. заради досягнення цієї мети. Але кожен повинен знайти ту межу власної пожертви, на яку він зараз спроможний заради спільного порятунку. Не чекаючи команди,– організовуємося у постійні, чи тимчасові комітети, загони, групи, спілки створюємо мережу опору заради утвердження наших людських прав.
Страшно? А хіба не страшно звертатися до лікаря або судді, який вас бачить лише як джерело хабара? Чи не страшно вам потрапити до райвідділку міліції, де вас катуватимуть, ґвалтуватимуть, попередньо затримавши ні за що? Чи не страшно вам відпускати свою дитину на дискотеку, яка перетворена на місце торгівлі наркотиками і сексуальної розпусти прямо на танцмайданчику? Вам не страшно вживати в їжу ГМО та інше Г…МНО, а потім померти «від раку»?
Нам не залишили іншого вибору тільки активний опір!
При відсутності опору нас зневажливо називають «лохами», «биками», «біомасою» і відверто грабують через безглузді приватизації свого; через отримання дозволів, довідок, витягів, копій, здійснення різних реєстрацій…  Під це роздувається державний чиновницький апарат, масово плодяться нотаріати, адвокатури, експертні та інші навколодержавні фірми-паразити, які чинять визиск через плату за надумані «послуги». До того ж, крім грошей, у нас відбирають здоров’я і частину життя; принижують; привчають до холопської покори владі, згоді з її свавіллям.
Цьому слід покласти край! За нас цього ніхто не зробить!
Так як тиск антинародної влади тотальний то і захист повинні вибудовувати в усіх напрямках. На злочинні дії влади ми маємо відповідати жорсткою невідпорною протидією.
Якщо це вас зачепило, якщо ви не втратили розуміння, що це ваша персональна справа, підберіть 2-3 надійних товариша (яких будете знати лише ви) і встановлюйте з нами контакт. Крім того, залучайте спонсорів необявленими учасниками руху самозахисту. Так ми створимо мережу рішучих надійних людей, які стануть ядром руху визволення. Тим, хто починає справу,найважче. Але треба.
І ми це зробимо!
Координацію, організацію правового забезпечення і правового захисту діяльності осередків самозахисту громадський комітет бере на себе.
Володимир Степаненко
координатор Громадського комітету
самозахисту населення
в Павлограді і Павлоградському районі.
3вертайтеся: Сергій Філіпенко (Дніпропетровськ, тел. +380991760103,електронна адреса svf2011@ukr.net)
Володимир Степаненко (Павлоград, тел. 0501654047, електронна адреса stepanenko-47@ukr.net),
Анатолій Коваль (Новомосковськ, 0964767086) Артур Литвиненко (Новомосковськ, тел. 0509077535).

Немає коментарів:

Дописати коментар