Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 5 травня 2014 р.

МАРШ ПАМ'ЯТІ ОДЕСЬКИХ ПАТРІОТІВ!



04.05.2014 року в місті Новомосковськ був проведений марш пам'яті Героїв Одеси!
Марш пройшов під гаслами "Герої не вмирають, вмирають вороги!" , "Не забудемо! Не пробачимо!", "Наша Земля, наші Герої" ,"Пам'ятай, чужинець, тут госопдар-УКРАЇНЕЦЬ!".
До маршу долучилось мало людей, скоріш за все, з тієї причини, що готувався марш всього лиш дві доби. Не встигли провести інформаційну програму.
Загалом він пройшов вдало.
Перехожі підтримували нас як ніколи. Ще сподобалася позиція правоохоронців: їх було в три , а може навіть в чотири рази більше, ніж завжди. Вони в нас дійсно працюють.

Дякуємо всім, хто прийшов на марш жалоби, особлива подяка хлопцям зі Студ.Свободи .












Крик душі...(взято з нашої сторінки ВК )

Дуже прикро те, що більшість людей даної спільноти не розуміють усієї небезпеки того, що відбувається в Україні і, навіть сьогодні, на марші в честь пам'яті загиблих Героїв Одеси було дуже мало людей. Коли подивишся на кількість репостів, лайків та на реальну кількість людей, які відвідали захід, стає просто бридко. Бридко за те, що поки ми намагаємося хоча б на рівні нашого міста змінити систему, переорієнтувати життєві цінності майбутніх поколінь нашої держави, більшість так званих "патріотів" ці питання не турбують... Лише просто задумайтеся, що пару десятків хлопців більше ніколи не побачать цього неба, і повірте, вони знали куди йшли, вони йшли за Україну! А що ви?! Ви живите у своєму місті і навіть сто метрів до "Літака" важко прокрокувати аби зустрітися із нами, тими, хто організував цей захід. У групі більше п'ятисот чоловік, було більше 50 репостів, а прийшло всього 20 людей... І де Ваш патріотизм?! Де Ваша духовність?! І в чому різниця між Вами і тими самими совками?! Поясніть чому на блок-посту відносно одні й ті самі люди? А Вас не турбує те, що мабуть ім поїсти треба, мабуть треба пару раз на тиждень побачити власну сім'ю? Чому вони повинні усе робити за власний рахунок: їжа, мінімальна амуніція, навіть той проїзд постійно оплачувати, жити у палатці біля костра, недосипати, аби такі як Ви були у безпеці?! НЕВЖЕ У СЕРДЕЧКУ ЖОДНОГО РАЗУ НЕ ЙОКНУЛО????????????!!!!!!!!

«Кухонним націоналістам» присвячується. 

Береш хабарі потихеньку, 
А хто зараз чесно живе? 
І знову жалієш неньку, 
І знову жалієш себе… 
На кухні з стаканом встанеш, 
« Ех, дав би хтось автомат…», 
І знову винних шукаєш, 
І знову лиш п’яний мат! 
І знову продовжуєш пити, 
Ні,не запоями,так… 
Ніяк не кинеш палити, 
І стогнеш -«…в країні бардак…» 
Хіба хтось тобі винуватий? 
Хіба хтось штовхає тебе? 
Хочеш країну змінити? 
Зміни спочатку СЕБЕ!

(C) Сергій Скальд


Немає коментарів:

Дописати коментар