Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 1 липня 2013 р.

Мєнтовське зґвалтування в Миколаївської області

Сьогодні мешканці смт Врадіївка Миколаївської області вийшли на акцію протесту з вимогою покарати двох співробітників міліції, які підозрюються в зґвалтуванні та завданні тяжких тілесних ушкоджень молодій жінці.

Заворушення в селищі почалися ще вранці: кілька десятків врадієвчан вийшли до будівлі міліції з вимогою заарештувати одного з ґвалтівників.

Близько 17.00 біля будівлі Врадіївського районного суду зібралося вже кілька сотень жителів: люди вимагали заарештувати другого міліціонера - старшого лейтенанта Євгена Дрижака, підозрюваного в зґвалтуванні.

Обстановка у Врадіївці гранично напружена, до райцентру підтягують додаткові сили міліції. У селищі відключено інтернет.

У селище приїхало усе керівництво правоохоронних органів області.

Нагадаємо, що 26 червня троє чоловіків затягнули в автомобіль 29-річну мешканку смт Врадіївка Ірину К., вивезли її в лісосмугу біля села Сирове і зґвалтували. По дорозі і на місці згвалтування дівчину жорстоко били.

Наразі потерпіла знаходиться у відділенні нейрохірургії ЛШМД м. Миколаєва. У неї діагностовано відкриті переломи черепа в декількох місцях, різані рани голови, обличчя, численні удари і гематоми. Ірині вже зроблено дві хірургічні операції, стан її розцінюється як важкий.

Жертва насильства повідомила слідчому, що її побили і згвалтували два офіцери міліції - лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак. У побитті також брав участь місцевий таксист на прізвище Рябіненко. Поліщук та Рябіненко затримані, що ж стосується Дрижака, то у нього виявилося алібі - він, нібито, в момент злочину чергував у райвідділі.

http://vk.com/avtonomnyi_opir?w=wall-42618162_1985




Немає коментарів:

Дописати коментар