Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 14 березня 2013 р.

Житомир: прощай "Свобода"?

Голові Всеукраїнського об'єднання « СВОБОДА»
другу Олегу Тягнибоку
членів Житомирської міської організації
ВО «СВОБОДА»



В і д к р и т а з а я в а п р о в и х і д

Ситуація, що склалась в Житомирській міський організації, не без прямої дії та бездіяльності голови обласної організації Сидора Кізіна, є вкрай негативною. Організація перестала бути об’єднавчим фактором українських націоналістів Житомирщини для організованої боротьби за УССД, як то декларується Програмою та Статутом ВО «СВОБОДА», перетворилась в інструмент для досягнення власних меркантильних, далеких від Ідеї Нації, інтересів, які суперечать українському націоналізмові, окремої групи людей на чолі з головою обласної організації С. Кізіним та нелегітимно обраним головою міської організації В. Брокарєвим.
Житомирська міська організація стала бізнес-проектом для обраних. Посади в партії роздаються головою за принципом особистої вірності, а не користі для держави та нації. Закулісні ігри та інтриги, власне збагачення, сімейні клани, угодництво та підсиджування, підлабузництво, а також постійні компроміси депутатів з антинародною владою стали нормою життя в організації. Обрані депутати від ВО «СВОБОДА» працюють в міській раді лише для задоволення власних потреб. За 2,5 роки діяльності депутати від ВО «СВОБОДА» не подали жодного проекту рішення, потрібного для громади міста. Це в той час, коли соціальна структура міста та області перебуває у вкрай жахливому стані і вимагає негайного втручання. Відверто експлуатуючи та прикриваючись засадами українського націоналізму руйнують в українців останню віру та надію на зміни в суспільстві. Під будь-яким приводом та безпричинно звільняють справжніх націоналістів-патріотів, розпускають брудні плітки та зводять наклепи, відверто сміються у вічі, впевнені у свої безкарності.
Житомирська міська організація перестає бути осередком, який був цементуючим шаром для патріотичної спільноти нашого міста. Немає гіршого стану, ніж ганебна внутрішня боротьба з дієвими, активними та чесними націоналістами на відверту користь зовнішньому ворогові. Про ці події ми вже неодноразово повідомляли керівництво ще в грудні 2012 року, але дій, аби припинити руйнацію не відбулось. Натомість, новопризначений лідер посилив розкол в лавах Житомирського осередку, не без участі голови обласної організації Сидора Кізіна та його заступника Надії Мудренок.
Тому подальше перебування в лавах організації позбавлене сенсу.
Цим заявляємо про припинення свого членства у Всеукраїнському об'єднанні «СВОБОДА» з моменту підписання цієї заяви.
Заяву змушені надсилати до Вас, позаяк впевнені, що через наші місцеві організації вона просто не дійде – зникне.
Свідомі того, що зараз почнеться чергова порція бруду на наші голови через безпідставні звинувачення під надуманими приводами, як то було раніше в інших організаціях і як те відбувається в Житомирі тепер.
Завжди залишаємось вірними Ідеї українського націоналізму та побудови Української держави.

СЛАВА УКРАЇНІ!
ГЕРОЯМ СЛАВА!
З повагою,
1. Сергій Архангельський
2. Юрій Броварський
3. Юрій Березюк
4. Іванна Березюк
5. Анатолій Тищенко
6. Іван Боголєпов
7. Олександр Гаврилюк
8. Зоя Гавришко
9. Андрій Демчук
10. Василь Хомюк
11. Любов Полякова
12. Анатолій Сябро

12 березня 2013 року

Джерело LELEKA NEWS

Немає коментарів:

Дописати коментар