Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 29 березня 2013 р.

ЩО РОБИТИ І З ЧОГО РОЗПОЧАТИ?

                                                                                         Володимир Степаненко
Ми спостерігаємо цілий ряд чинників, які несуть загрозу не просто «незалежності», а трагічного майбутнього нашого народу. На жаль, більшість наших громадян не бачать за цим своєї, персональної, трагедії, тому проявляють байдужість та безвідповідальність, і саме в цьому теж величезна загроза. Але не все втрачено.

Щоб нас вчергове «развєсті, как котят», відома зграя шулерів (Кравчук, Збітнєв і Ко, та начебто непричетний до оборудки Медведчук), за начебто «дорученням Гаранта», готують нам «Конституцію», під яку вже прийняли НОВИЙ закон про референдум, де провести збори, створити ініціативну групу та зібрати підписи на проведення референдуму за народною ініціативою (за їх задумом) здійснити без застосування адмінресурсу – неможливо.

Унікальність ситуації в тому, що НАРОД повинен справді проявити ВЛАСНУ, а не зрежисовану «зверху», ІНІЦІАТИВУ і прийняти СВОЮ, а не шулерську, Народну Конституцію України, до того ж унеможливити фальшування результатів референдуму (під що вже підготовлені підзаконні урядові акти, які мають унеможливити контроль.).

А це може здійснити лише об’єднаний одною метою народ.
Шулери стільки зробили для нашого розділення, що вже й самі мають певність у неможливості нашого об’єднання.

Нас роз’єднують брехливі персони супротивних кримінальних кланів з допомогою порожніх обіцянок до своїх «гламурних» фото на бігМОРДАХ, а люди, як заворожені, приречено обирають «менше зло».

АЛЕ ОБ’ЄДНАННЯ МОЖЛИВЕ. Можливе, але об’єднавчою має бути НЕ БІГМОРДА, а ІДЕЯ, яка, як відомо з класики, «стає матеріальною силою, коли оволодіває масами». Таку ІДЕЮ ми пропонуємо у формі Основного Закону Держави (Конституції). І лише у оновленій державі, за людяними чесними законами піде мова про персоналій у нову владу. І вибори вже будуть не «меншого зла», а більшого добра
.
Ми повинні це зробити, і ми це зробимо.
СЛАВА УКРАЇНІ!

Немає коментарів:

Дописати коментар