Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 17 березня 2013 р.

За скільки копійок «регіонали» посадили Луценка?

Володимир Степаненко


«Молчание – признак мудрости»
Русская пословица
(…Особенно, если остальных признаков нет.)

Нещодавно на ток-шоу Савіка Шустера при обговоренні питання про розбиті НОВІ дороги, відхрещуючись від гоголівського визначення наших бід, Прем'єр-міністр Микола Азаров поставив людям, які зібралися в студії питання: «…я на дурака похож?». Савік тактовно це питання не поставив на голосування. А марно.

177 мільйонів гривень, вкрадених торік у держави в автошляховому господарстві – це «п'ять копійок», також сказав Азаров на згаданому телешоу.
Це навело на думку про різні масштаби вимірювання ПРЕМ’ЄРОМ Азаровим відвертих крадіжок «своїми» і збитків від перевищення повноважень «папєрєднікамі». Різниця між «крадіжками» і «збитками» суттєва: «збитки» до своєї кишені не покладеш, але відповідальність не знімається; «крадіжка» здійснюється з метою поповнити власну кишеню і поділитися з вищим керівництвом, щоб ті перетворили крадіжку на дрібненькі непідсудні П’ЯТЬ КОПІЙОК.
Луценкові присудили збитки в розмірі 643 тисячі гривень. Для порівняння цих величин зведемо цифри до «азаровського» масштабу вимірювання крадіжок «своїми»:
177000000грн. :5коп.=643000грн:Х коп.;
Х=(5х643000):177000000=0,02 копійки.
Це ж у який «мікроскоп» треба було дивитися, щоб у «0,02 копійках» побачити умисно і безвідповідально нанесені збитки «в особливо великих розмірах»? Рахуємо далі.
За розтрату «0,02 копійок» Луценку присудили 4,5 роки. В задачі питається: скільки років мають присудити крадіям за ВКРАДЕНІ 5 копійок?
Відповідь: (5:0,02)х4,5=1125років.
Так, як крадіжка здійснюється за заздалегідь продуманим планом, умисно, групою осіб і з метою наживи, отриманий результат множимо на 2. В підсумку маємо 2250 років.
Якщо отриманий результат поділити на всіх співучасників крадіжки – мало не буде нікому.
Останнє запитання цієї «задачі» поставив сам Азаров. (Дивись на початку).
Відповідь дивись в епіграфі. (На «общепонятном»).

  LELEKA NEWS 

Немає коментарів:

Дописати коментар