Загальна кількість переглядів сторінки

понеділок, 18 березня 2013 р.

Дніпропетровськ. П'ята колона в Україні: сланці і СРУБ



Сьогодні, 17 березня 2013 року, центральна площа міста Дніпропетровська майоріла різнобарв’ям кольорів колоніально-тоталітарної символіки. В повітрі відчувався запахи нафталіну та п’ятої колони в Україні. Тусовка ностальгувала за часами совєцького союзу і переконувала сама себе в необхідності підтримки утворення СРУБу (Союзу Росії, України та Білорусі).
Цікаво те, що в цей самий час і на цьому ж самому місці проходила друга акція – «екологів» щодо заборони розвідки та видобутку сланцевого газу в Україні, за що виступає також і російський "Газпром".
Попередня практика проведення акцій в Дніпропетровську показує, що зазвичай у випадку подання повідомлень різними організаціями чи політичними силами, про проведення акцій у яких співпадають час або місце проведення, скасовуються рішенням адміністративного суду, але представників п’ятої колони в Україні це не стосується.
Мітинг-шабаш зібрав загалом близько 150 осіб, переважно літнього віку.







1 коментар:

  1. В Україні діє цілий ряд тоталітарних та деструктивних організацій, які фінасуються із-за кордону, в тому числі релігійні тоталітарні секти (ІСКОН, кришнаїтська секта гр. Росії Георгія Аїстова / він же гуру Авадхут Махарадж/ та інші різного роду кришнаїтські секти), де замість вивчення східної філософії та релігії йде “замаскована” пропоганда ненависті до свого етнічного коріння та релігії дідів і прадідів, всіх хто не визнає вчення ціх сект оголошено демонами, навіть рідних. Близько 70 % членів секти полишили навчання, домівки. Учасникам секти, як правило молоді ( причому великий відсоток неповнолітньої молоді), втлумачують у мізки, що вони спілкуються з Богом (Крішною) через гуру. І якщо Крішна через гуру накаже виконати адептам самий незручний наказ ( в т.ч. і вбивство), то адепти мають виконати цей наказ не задумуючись.
    Знімається усіляка моральна відповідальність за вбивство людини, якщо воно вчинено «у свідомості Крішни»: «Будь-яка людина, що діє у свідомості Крішни… навіть вбиваючи, не здійснює вбивство, як і не опікується вона наслідками такого вчинку» («Бхагават-Гіта яка вона є». Розділ 18. Коментар до тексту 17). Для кращого “засвоєння вчення” адептам сект дають “прасад” (жертовна їжа), куди добавляють різного роду “рослинні приправи”, які викликають у адептів відчуття повної покори своєму гуру і т.п. До речі секта Георгія Аїстова відкрила свої філіали у Абхазії та Осетії , після того як ці території було відірвано у Грузії. Аїстов заявляє «в своїх проповідях», які адепти викинули на ютуб : «Нам неомходимо сейчас там ( в Абхазії і Осетії) создать святых».За цією організацією стоять “політичні” гроші ФСБ! СБУ необхідно було б вже давно зацікавитися цією організацією. Секта Аїстова нараховує в Україні близько 40 тис. адептів – це фактично потенційні диверсанти іноземної країни.
    Рекомендую прочитати дві статті : ” Авадхуд Махарадж в Киеве” та “Авахуд Махарадж в Украине”, які доступні в інтернеті. Доречно буде послухати лекції “гуру” Георгія Аїстова, які його сектанти понавикидували в інтернет та придивитись, як змінюється поведінка адептів після вживання “прасаду”. У адептів з”являєттся відчуття радості, ейфорія..

    ВідповістиВидалити