Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 2 лютого 2013 р.

В Україні продають "беушні" та новенькі паспорти за 800-4000 гривень




Купити в Україні фальшивий паспорт можна за 800-4000 грн.


Найдешевше коштуватиме той, що вже був у вжитку - від 100 до 500 доларів, пише Тиждень.ua.

Зовсім інша ніша чорного ринку документів – паспорти нового зразка. За відносно невеликі гроші можна зробити новий документ на будь-яке ім'я та з будь-якою фотографією. У комплекті з паспортом йдуть також ідентифікаційний код та свідоцтво про народження. Це коштуватиме 3500-4000 грн. Дехто пропонує новий паспорт і за 2500 грн.

Загальна схема проста: електронною поштою замовник надсилає фото (іноді просять і зразок підпису), зазначає потрібне йому прізвище, ім'я, по батькові, рік та місце народження. Вносить передплату 50%, до того ж найчастіше на електронний рахунок (WebMoney, LiqPay тощо). Терміни виконання замовлення доволі короткі – від 3–5 до 7–12 днів, пише видання.

lНайобережніше поводяться найдорожчі "паспортисти", що трапились виданню. Хлопці, які просять за паспорт аж 9300 євро, пояснюють: "Вам доведеться поїхати до Чехії на два–три дні". Саме там їм можна буде віддати передплату – 4500 євро. За три місяці обіцяють новенький український паспорт, звісно ж, на будь-яке ім'я і будь-кому.

Як зазначає видання, мета продажу чужих посвідчень особистості одна – легкі гроші. Цілі ж купівлі документів інших осіб доволі різні. Отримання кредиту – найбанальніша з них. Маючи певні юридичні знання чи "підгодованого" нотаріуса, на людину, паспорт якої потрапив до рук зловмисників, можна оформити підприємство, яке, наприклад, відмиває гроші. Відкриваються й перспективи для афер із нерухомістю й іншим майном тощо.


http://tsn.ua/groshi/v-ukrayini-prodayut-beushni-ta-novenki-pasporti-za-800-4000-griven.htm

Немає коментарів:

Дописати коментар