Загальна кількість переглядів сторінки

вівторок, 5 лютого 2013 р.

FATA MORGANA Путіна Вована

                                                                                                        «Окупанти, руйнуючи чужу країну,
неодмінно руйнують і свою»
( Отто фон Бісмарк)

Як не крути, але попередні два тижні стали для Володимира Володимировича Путіна, далі ВВП, самим неприємним за часи його багаторічного правління. Незважаючи на всі його зусилля «хахли» почали виходити з під його контролю. Спочатку вони, щоб відволікти його увагу, вчинили галас святкуванням своєї Соборності на території РФ, а під цей галас ще й підписали контракт про видобуток сланцевого газу з усім відомою «Shell». Януковича навіть виставлений рахунок «Газпрому» в 7 млрд. «зелених» не зупинив – він таки підписав цю угоду. А тут ще й посланий в Київ Жиріновский «лоханувся». Зрозуміло, що він хотів як краще. Агітував за «рай» в його, ВВП, Митному союзі, однак перегнув «палку». Отож на прес-конференції якась дівка йому в обличчя квашеної капусти кинула. Тому, поки що, над «жиріком» половина України насміхається.
До того ж, результати опитувань українців останнім часом стали зовсім невтішними для ВВП. Більше половини їх до митного «раю» не хочуть. Ще минулого року емісари ВВП вербували кримчан на заробітки до Ямалу. І що? Майже ніхто з них не погодився. Дивно, але не хочуть українці на російську Північ навіть за великі гроші. А раніше, до «помаранчевого» Майдану, залюбки їхали. Ще гірші результати опитування серед молоді - 90% молодих українців хоче до ЄС. За статистикою їх там працює вже понад 6,5 млн., а в Росії залишилось трохи більше 1,5 млн. Як кажуть – приїхали, повний «тунець».
Як не «прикро», але підписанням угоди з видобутку сланцевого газу ВВП не тільки здивували, а й «напрягли». До цього все йшло за його планом: спочатку, в 2010 р., ВФ став на 5 років «царем» Малоросії (пардон - України), торік він на 7 років «запакував» ту, що «з косою». В 2010 році – Харківські угоди, завдяки яким Крим ще до 2042 р. залишається під російським контролем. А напередодні парламентських виборів в Україні, «п’ята» колона у Верховній Зраді пропхала, попри всі протести «національно свідомих», потрібний ВВП «мовний» закон. І процес пішов... Майже в усіх регіонах України, які ВВП мріє «відкусити», якщо не вдасться їх загнати у Таможенний союз, «п’ята» колона зробила «расєйскій язик» регіональним. На додачу, за тим самим сценарієм, «п'ятиколонники» пропхали широко розрекламований закон «Про референдум».
Отже, залишається зовсім небагато – провести референдум про входження до Росії українських Сходу, Півдня та, безумовно, Криму. У випадку «добровільного» їх приєднання на перші часи для управління ними навіть челядь готувати не треба – згодиться та що є. Саме на українському Сході та Півдні зосереджено понад 60% населення, з частини якого можна зробити так конче потрібний Кремлю «живий щит» проти Китаю, та близько 70% залишків українського економічного потенціалу. А те, що було на інших українських територіях промосковська «п’ята» колона вже давно знищила.
Однак чомусь не «злипається». В Інтернеті чим далі, тим більш принизливо «хахли» пишуть не тільки про ВВП і його «ханство», а й взагалі про росіян та «расєйскій мір». З цим ВВП нагально треба щось робити, бо пише не ВФ та його оточення, а пересічні громадяни, переважно – молоді. Саме ті, 7 млн. з яких Москві так хочеться переселити на китайський кордон для захисту Імперії. Отже вельми вірогідно, що ця мрія невдовзі може перетворитись на fata morgana. Вперше, за часи путінського багаторічного правління. Щось схоже на Вовка з відомого мультфільму: «Ну, Фьодоровіч, погоді!».

Леонід Тартасюк, інженер та винахідник


http://lelekanews.blogspot.com/2013/02/fata-morgana.html

Немає коментарів:

Дописати коментар