Загальна кількість переглядів сторінки

суботу, 2 лютого 2013 р.

Повертаємось у печери?



Україна – держава в котрій ми живимо всі разом, та працюємо за одну ідею. Кожен з нас покладає душу в роботу, бо потрібно годувати свою сім’ю, мати житло та насолоджуватися життям. Кожна людина намагається знайти роботу котра буде приносити найбільшу зарплатню. Також всі ми виплачуємо, я б навіть сказав, що переплачуємо у декілька разів комунальні послуги та сподіваємось, що завтра нам не відключать газ, світло або воду. 
Все це я кажу до того, що зі мною трапилась ситуація , навіть не знаю як це назвати. Отже , кожного місяця потрібно платити за світло до певного числа (в нас - до 10), та якось перед Новим роком мої батьки віддали всі кошти на подарунки родичам, та не встигли до 10 числа заплатити за світло. Коли мати прийшла, вже числа 12, їй повідомили, що світло нам вже відключили. Віддавши майже всі гроші, вона пішла додому, після чого ще багато часу чекала поки ввімкнуть світло, але цього чуда (що характерно для нашої країни ) так и не дочекалась.
Наступного дня вирішила знову піти та вирішити питання з цього приводу, але вже прийшла звістка про те, що світло не буде ввімкнено поки вона не виплатить за підключення 330 грн.
Я був дуже шокований цією ситуацією. Для того щоб на комп’ютері працівникам, котрі працюють в ГЕС, натиснути буквально одну клавішу, я повинен заплатити 330 грн. Ці люди також виплачують комунальні послуги та чи не розуміють вони того, що вони крадуть у звичайних людей котрі тяжкою працею заробляють собі на хліб, а вони просто відбирають ці гроші. Поставити б їх на місце моєї матусі (а колись так станеться).
Все життя крадучи гроші у людей, їх апетити зростають. Адже ситуація може кардинально змінитись. І рано чи пізно, це обов’язково станеться. І що потім? Вибачатиметесь? А якщо вас не почують…
За підключення світла, звичайно ніхто не заплатив. Мати подзвонила своєму знайомому з ГЕС та він сказав, що за це грошей не потрібно та ввімкнув світло!

Цікаво, а чи знають про це ті, хто не має знайомих у ГЕСі.



Дмитро Черненко (16 років)

Немає коментарів:

Дописати коментар