Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 1 лютого 2013 р.

В Україні є КОГО і є КОМУ розстрілювати?


Можливо, колись, зі слів сучасного Нострадамуса, оракула-крАвАсісі «кріза і мінет папізже», але ті мільярди, які виводяться з економіки України в офшори, підказують мені, що не для всіх вона КРІЗА, для когось – мати рідна.
Чи то сонце не так світить? Чи то Дніпро (Славутич) пересох? Чи то чорнозем не такий чорний та родючий? Чи з надр випарилися та зникли вугіль, газ, нафта? Що трапилось? Яка криза? Які світові ринки, якщо свій не наповнений якісною вітчизняною продукцією? Кому ви локшину на вуха вішаєте?
ПІД КРИЗУ ЗАКАМУФЛЬОВАНО – ТОТАЛЬНИЙ ГРАБУНОК ТА НИЩЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ!
Три дні шоку і ступору – це той стан в якому я перебував після нашої «екскурсії» (31 грудня 2012 року) по Новомосковському району Дніпропетровської області. Ось вона, модель в мініатюрі! Примітивний принцип знищення української нації – СУЧАСНИЙ ГЕНОЦИД!
Принцип доволі простий – ліквідувати градоутворююче підприємство, а створена інфраструктура і народ зникнуть само собою (другі розграбують і проп’ють перше).




Губинихський цукровий завод – флагман, гігант цукрового виробництва в країні. Колгоспи в навколишніх селах мали статус мільйонерів. Ферми, клуби, магазини, районна лікарня, засіяні поля, малий бізнес – ВСЕ ЦЕ ЗАЛИШИЛОСЯ В МИНУЛОМУ.
Принаймні половина розмов з мешканцями Дніпропетровського Чорнобиля зводиться до озвучування тез, що «нас і наших дітей залишили тупо вимирати», «злодіїв від влади треба всіх розстрілювати» (як варіант – «вішати»). Одна зі спроб трохи «понизити градус розмови», повернувши її в русло, що такі методи «не цивілізовані», викликала досить гостру реакцію. Повністю приводити «не зовсім літературну» розмову в деталях не буду, скажу лише, що сама толерантна репліка стосувалась табуретки, яку збиралась вибивати з-під злодійських ніг невеличка жіночка – місцева мешканка.
Такі настрої, немислимі ще кілька років тому, починають опановувати суспільство. І з кожним днем такий сценарій стає все більш реальним.
Сергій Філіпенко

P.S. Хочу звернутись до своєї (нажаль - вже колишньої) подруги на facebook (яку я поважаю і ціную за віртуальну дружбу) – Марії Богонос.
Хотів би Вам порадити, ніколи не поспішати з встановленням діагнозу. Від першого діагнозу залежить успішність, або фіаско подальшого лікування. Невдалий діагноз може перетворитися на вирок.
З вікон львівської квартири світ і Україна виглядають трохи інакшими. Дуже просто бути патріотом своєї країни в україномовному середовищі, україномовному місті Львові. Інша справа – залишитися українцем в лібералізовано-деморалізованому оточенні. В середовищі, де УКРАЇНЦЯ-ПАТРІОТА називають фашистом тільки за українську мову.
Не варто монополізувати і ототожнювати Національний Рух з лідером, який лише починав свій трудовий шлях з посади медичної сестри, (в совєцькі часи спеціальності «медбрата» не існувало, тому в трудовій книжці записували «медична сестра» незалежно від статі). А потім дивився на світ з вікон Верховної Ради або дорогого авта і вже трохи втратив безпосередній контакт з «маленьким українцем», якого обіцяв всіляко захищати.
Козацький Дух – живий! І поки членство «самої опозиційної» парламентської партії розважається жбурлянням сніжків в огидну пику (на портреті) міністра освіти, ми намагаємось зробити свій внесок в те, щоб режим відчув реальну загрозу своєму існуванню.



Отже у мене до Вас, шановна пані Марія, є пропозиція: обґрунтувати якимось чином свої закиди відносно нашої «співпраці» з «ригами». Або зробити свій внесок в реальну боротьбу з ними, підготувавши репортаж або статтю, яка висвітлює справжні українські проблеми. Обіцяємо без виправлень і скорочень опублікувати Ваші матеріали на нашому не журналістському ресурсі LELEKA NEWS. ШАНУЙМОСЯ, БО МИ ТОГО ВАРТІ!
СЛАВА УКРАЇНІ і СЛАВА НАЦІЇ!

Джерело:  http://lelekanews.blogspot.com/2013/01/blog-post_14.html


Немає коментарів:

Дописати коментар